Lewis Jerry Lee - Very Best Of

  • katalogové číslo: NOT3CD 118
  • původ: import (EU)
  • interpret: Lewis Jerry Lee

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. Great Balls Of Fire
2. Whole Lotta Shakin' Goin' On
3. Sweet Little Sixteen
4. Big Blon' Baby
5. Mean Woman Blues
6. Lovin' Up A Storm
7. Hello Josephine
8. Money
9. It'll Be Me
10. Little Queenie
11. Livin' Lovin' Wreck
12. Down The Line
13. Break Up
14. Don't Be Cruel
15. Ubangi Stomp
16. Put Me Down
17. Lets Talk About Us
18. Bonnie B
19. It Won't Happen To Me
20. Good Golly Miss Molly
1. High School Confidential
2. Crazy Arms
3. You Win Again
4. Cold Cold Heart
5. Jambalaya (on The Bayou)
6. As Long As I Live
7. John Henry
8. I'll Sail My Ship Alone
9. It All Depends (on Who Will Buy The Wine)
10. Ramblin' Rose
11. Frankie And Johnny
12. When I Get Paid
13. Turn Around
14. I Can't Trust Me (in Your Arms Anymore)
15. Hello Hello Baby
16. Love's Made A Fool Of Me
17. I Could Never Be Ashamed Of You
18. Home
19. Old Black Joe
20. In The Mood
1. What'd I Say
2. Breathless
3. Matchbox
4. Hang Up My Rock And Roll Shoes
5. Lewis Boogie
6. How's My Ex Treating You?
7. I'm Feeling Sorry
8. I Get The Blues When It Rains
9. When The Saints Go Marching In
10. Fools Like Me
11. Ballad Of Billy Joe
12. I've Been Twistin'
13. It Hurt Me So
14. I'll Make It Up To You
15. Country Music Is Here To Stay
16. Goodnight Irene
17. Baby Baby, Bye Bye
18. The Return Of Jerry Lee
19. Save The Last Dance For Me
20. End Of The Road

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Lewis Jerry Lee
  sledovat novinky od vydavatele Not Now
  sledovat novinky v kategorii Rock
  sledovat novinky v oddělení Rock & Roll

 emailová adresa: 

Lewis Jerry Lee - bestselery:

Lewis Jerry Lee - I-40 Country/Odd Man in

Vydavatel: Bgo Rec | Vydáno: 20.11.2015

Cena: 386 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Tribute - Breaking.. -Reissue-

Vydavatel: Sireena | Vydáno: 11.7.2013

Cena: 516 Kč

V/A - Ladies Sing The Blues

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 28.6.2013

Cena: 296 Kč