Diffie Joe - A Thousand Winding..

  • katalogové číslo: BGOCD 1383
  • původ: import (EU)
  • interpret: Diffie Joe

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. Home
2. If The Devil Danced (in Empty Pockets)
3. If You Want Me To
4. New Way (to Light Up An Old Flame)
5. There Goes The Neighborhood
6. Almost Home
7. I Ain't Leavin' 'til She's Gone
8. Coolest Fool In Town
9. Liquid Heartache
10. Stranger In Your Eyes
11. Startin' Over Blues
12. I Just Don't Know
13. Next Thing Smokin'
14. Ain't That Bad Enough
15. Ships That Don't Come In
16. Just A Regular Joe
17. Is It Cold In Here
18. Back To Back Heartaches
19. You Made Me What I Am
20. Goodnight Sweetheart
1. Honky Tonk Attitude
2. I'm Not Through Losin' You
3. Prop Me Up Beside The Jukebox (if I Die)
4. If I Had Any Pride Left At All
5. I Can Walk The Line (if It Ain't Too Straight)
6. Somewhere Under The Rainbow
7. John Deere Green
8. In My Own Backyard
9. Here Comes That Train
10. And That Was The Easy Part
11. Cold Budweiser And A Sweet Tater
12. Third Rock From The Sun
13. I'm In Love With A Capital "u"
14. That Road Not Taken
15. Pickup Man
16. So Help Me Girl
17. Wild Blue Yonder
18. I'd Like To Have A Problem Like That
19. Junior's In Love
20. From Here On Out
21. Good Brown Gravy
22. The Cows Came Home

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Diffie Joe
  sledovat novinky od vydavatele Bgo Rec
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení Country

 emailová adresa: 

Nejbližší tituly v katalogu:

Elfman Danny - Dr. Seuss' The Grinch

Vydavatel: Backlot Music | Vydáno: 4.4.2019

Cena: 599 Kč

Jackson Alan - Here In The Real World..

Vydavatel: Bgo Rec | Vydáno: 7.6.2019

Cena: 599 Kč