Owens Buck - Act Naturally - The Buck Owens Recordings 1953 - 1964

  • katalogové číslo: EK 16850
  • původ: import (EU)
  • interpret: Owens Buck


Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. Down On The Corner Of Love
2. It Don't Show On Me
3. The House Down The Block
4. Right After The Dance
5. Hot Dog
6. Rhythm And Booze
7. There Goes My Love
8. Sweethearts In Heaven
9. Honeysuckle
10. Country Girl (leavin' Dirty Tracks)
11. You're Fer Me
12. Blue Love
13. Please Don't Take Her From Me
14. Three Dimension Love
15. Why Don't My Mommy Stay With My Daddy And Me
16. I'm Gonna Blow
17. I Found You Out
18. You're Just What The Doctor Ordered
19. Rightfully Mine
20. Goose Rock
21. Louisiana Swing
22. I'm Gonna Set You Free
23. Mean, Mean, Mean
24. Last Dance Tonight
25. Down On The Corner Of Love
26. It Don't Show On Me
27. The House Down The Block
28. Right After The Dance
29. Blue Love
1. I Only Know That I Love You
2. Sweet Thing
3. I Know What It Means
4. Come Back
5. Walk The Floors
6. My Everlasting Love
7. Second Fiddle
8. I'll Take A Chance On Loving You
9. Tired Of Livin'
10. Under Your Spell Again
11. I'll Give My Heart To You
12. I Gotta A Right To Know
13. Above And Beyond
14. Excuse Me (i Think I've Got A Heartache)
15. Take Me Back Again
16. 'til These Dreams Come True
17. Think It Over
18. Foolin' Around
19. Nobody's Fool But Yours
20. High As The Mountains
21. Loose Talk
22. Mental Cruelty
23. I Don't Believe I'll Fall In Love Today
24. Pick Me Up On Your Way Down
25. Let's Agree To Disagree
26. The Keeper Of The Key
27. Lyin' Again
28. Heartaches For A Dime
29. Heartaches By The Number
30. The One You Slip Around With
31. The Key's In The Mailbox
32. I'll Catch You When You Fall
33. Save The Last Dance For Me
1. Under The Influence Of Love
2. Nobody's Fool But Yours
3. Goin' Down To The River
4. Bad Bad Dream
5. Down On The Corner Of Love
6. The House Down The Block
7. Fool Me Again
8. You're For Me
9. Blues For Life
10. The King Of Fools
11. Bring It To Jesus
12. All The Way With Jesus
13. Mexican Polka
14. Country Polka
15. Mirror, Mirror On The Wall
16. Storm Of Love
17. One Way Love
18. Kickin' Our Hearts Around
19. Save The Last Dance For Me
20. King Of Fools
21. I Can't Stop (my Lovin' You)
22. Act Naturally
23. Over And Over Again
24. My Heart Skips A Beat
25. There's Gonna Come A Day
26. Diggy Liggy Lo
27. Orange Blossom Special
28. Cotton Fields
29. Touch Me
30. Saw Mill
31. Sweethearts In Heaven
32. Sally Was A Good Old Girl
33. Release Me
1. Sweethearts In Heaven
2. We're The Talk Of The Town
3. Back Street Affair
4. No Fool Like An Old Fool
5. Love's Gonna Live Here
6. Getting Used To Losing You
7. Smooth Sailin'
8. But I Do
9. If You Ain't Lovin' You Ain't Livin'
10. My Last Chance With You
11. Down, Down, Down
12. You Gotta Have A License
13. High On A Hilltop
14. It Tickles
15. Whatcha Gonna Do Now
16. I Always Get A Souvenir
17. There'll Be No Other
18. No Love Have I
19. Louisiana Man
20. Abilene
21. A Maiden's Prayer
22. Bud's Bounce
23. Ain't It Amazing Gracie?
24. My Heart Skips A Beat
25. Together Again
26. Close Up The Honky Tonks (remake)
27. Truck Drivin' Man
28. I Don't Hear You
29. Hello Trouble
30. A-11
31. Act Naturally
1. I Don't Care (just As Long As You Love Me)
2. Don't Let Her Know
3. Dang Me
4. This Ol' Heart
5. Understand Your Man
6. You're Welcome Anytime
7. Buck's Polka
8. Playboy
9. We're Gonna Let The Good Times Roll
10. Cryin' Time
11. I've Got A Tiger By The Tail
12. Trouble And Me
13. If You Fall Out Of Love With Me
14. Fallin' For You
15. The Band Keeps Playin' On
16. Memphis
17. Streets Of Laredo
18. Gonna Have Love
19. Let The Sad Times Roll On
20. Wham Bam
21. Above And Beyond
22. I Don't Believe I'll Fall In Love Today
23. Lyin' Again
24. Heartaches For A Dime
25. Heartaches By The Number
26. The One You Slip Around With
27. The Key's In The Mailbox
28. I'll Catch You When You Fall
29. Bring It To Jesus
30. All The Way With Jesus
31. Save The Last Dance For Me
32. The King Of Fools
33. All The Way With Jesus

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Owens Buck
  sledovat novinky od vydavatele Bear Family
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení Country
  sledovat novinky v oddělení Luxusní box

 emailová adresa: 

Owens Buck - bestselery:

Owens Buck - Essential

Vydavatel: Not Now | Vydáno: 20.12.2011

Cena: 239 Kč

Owens Buck - Open Up Your Heart

Vydavatel: Bear Family | Vydáno: 29.3.2010

Cena: 4679 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Lefty Frizzell - Steppin' Out-Gonna Shake

Vydavatel: Bear Family | Vydáno: 26.5.2008

Cena: 521 Kč

Labeef Sleepy - Rocks

Vydavatel: Bear Family | Vydáno: 26.5.2008

Cena: 548 Kč