Ritter Tex - Essential Recordings

  • katalogové číslo: S54 A310020
  • původ: import (EU)
  • interpret: Ritter Tex

Potřebujete podrobnější informace k tomuto titulu? Napište nám.

Seznam skladeb
1. High Noon
2. Sam Hall
3. Get Along Little Doggies
4. Nobody's Darling but mine
5. The Hills Of Old Wyomin'
6. Lady Killin' Cowboy
7. (Take Me Back To) My Boots And Saddle
8. My Brown Eyed Texas Rose
9. Billy The Kid
10. San Antonio Rose
11. Sing Cowboy Sing
12. (I've Got Spurs) That Jingle Jangle Jingle
13. I'm Wastin' My Tears On You
14. Long Time Gone
15. Froggie Went A Courtin'
16. Boll Weevil
17. When You Leave Don't Slam The Door
18. Blood On The Saddle
19. You Two Timed Me One Time Too Often
20. Rye Whiskey
1. The Letter Edged In Black
2. Jealous Heart
3. Double Dealin' Darlin'
4. Fort Worth Jail
5. There's A New Moon Over My Shoulder
6. Have I Told You Lately That I Love You
7. Love Me Now
8. Boogie Woogie Cowboy
9. You Will Have To Pay
10. Deck Of Cards
11. Pecos Bill
12. Rock And Rye
13. I Dreamed Of A Hillbilly Heaven
14. Conversation With A Gun
15. He's A Cowboy Auctioneer
16. When It's Springtime In The Rockies
17. Tennessee Blues
18. I've Had Enough Of Your Two Timin'
19. Never Mind My Tears
20. I've Got Five Dollars And It's Saturday Night

Hlídací pes - zasílání novinek:

   Přehled všech Vámi zadaných položek naleznete zde

  sledovat novinky interpreta Ritter Tex
  sledovat novinky od vydavatele Proper
  sledovat novinky v kategorii Country
  sledovat novinky v oddělení Country

 emailová adresa: 

Ritter Tex - bestselery:

Ritter Tex - High Noon - Box

Vydavatel: Bear Family | Vydáno: 1.11.2000

Cena: 2582 Kč

Ritter Tex - High Noon

Vydavatel: Bear Family | Vydáno: 6.4.1991

Cena: 521 Kč

Nejbližší tituly v katalogu:

Electric Age - Electric Age

Vydavatel: Divebomb | Vydáno: 28.1.2014

Cena: 269 Kč

Your Highness/Hedonist - Your Highness/Hedonist

Vydavatel: Hooghwater Music | Vydáno: 30.1.2014

Cena: 511 Kč